Sang og Kor

Sang

Anbefalet alder: Fra ca. 8 år.

I sangundervisningen lærer du en grundlæggende sangteknik, som bliver udvidet i takt med, at du bliver ældre.
Vi synger sange i alle genrer, og vi forsøger at give eleverne mulighed for at synge i forskellige sammenspilssammenhæng.
Igennem sangundervisningen lærer du at bruge din stemme rigtigt, så den ikke overbelastes, når du synger igennem.

Vi garanterer ikke, at du bliver sangstjerne, men ingen - der vil være sangstjerne - undgår at arbejde med sangteknik.

 

Lillekor fra 0. til 2. klasse
Onsdage kl. 15.30 - 16.15 på Musikskolen.

Storekor fra 3. til 6. klasse
Onsdage kl. 16.45 - 17.45 på Musikskolen.

Affabile fra 7. klasse og op
Onsdage kl. 18.00 - 19.30 på Musikskolen.

I undervisningen arbejdes der med så mange forskellige genrer som muligt. Det strækker sig fra enkle, sjove børnesange over klassiske lieder og musicalsange til jazz, latin og rocksange. Repertoiret er dog i overvejende grad af rytmisk karakter og de yngste kor laver ofte fagter og danse til sangene.

Der arbejdes på at gøre korene så velsyngende som muligt både i enstemmige sange og i flerstemmige arrangementer. Korene synger sange og arrangementer som passer til deres aldersgruppe og musikalske formåen. Både stemmeteknik og hørelære er en del af undervisningen fra eleverne er helt små og bliver gradvis mere omfattende og teoretisk.

Hver sæson afholdes et antal arrangementer, hvor vi optræder for forældre, søskende og andre interesserede. Det kan enten være til musikskolens egne koncerter eller "ude i byen", som f.eks. til Musikskolernes dag i Tivoli.

Det sociale og korfællesskabet vægtes højt og derfor arbejder vi på, at vi i den kommende sæson kan komme på korweekend og deltage i korstævner.

Alle er velkomne til Lillekor og Storekor - der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage.

Hvis du kunne tænke dig at synge i Affabile, så kontakt korleder Anja Haven for at høre nærmere. | Cookie- og privatlivspolitik