Skip to main content

Lærerne

Uffe Carl Hansen


Uffe om sit fag
Der findes nærmest ikke nogen genre man ikke kan spille på en guitar.
Ej heller findes der nærmest et sted, hvor man ikke kan spille guitar, da instrumentet er til at have med på ryggen eller i hånden.
Guitaren kan både spille melodi og akkorder - både alene, men så sandelig også sammen med andre. Og så kan den endda spille både melodi og akkorder samtidig, eller flere melodier på én gang!
Det bedste sammenspil er guitarorkester, hvor man kan få lov til at spille med mange andre på én gang. Det er fuldstændig ligesom et mega-band, hvor vi tager ud og spiller koncerter sammen, arbejder med numre - både nogle man kender og nogle nye, griner sammen og udvikler os musikalsk sammen.
Hvis man kan lide at synge er guitaren også genial. Singer/songwriterkulturen havde nok ikke været den samme uden den fantastiske guitar.

Undervisningen
Når du får undervisning i guitar hos mig, starter du altid med en spansk guitar. Det er lettere at få kontrol over klangen og lyden, når man starter på en guitar med nylonstrenge frem for stålstrenge.
Vi starter med at lære at spille melodi med fingrene på guitaren. Der går som regel ikke lang tid fra, man begynder, til der kommer de første melodier ud af guitaren, og det bliver kun flottere med tiden.
Når man er blevet god nok, kan man komme til at spille med i en af skolens guitarorkestre, og man går nu til guitar to gange om ugen - og guitarorkester er gratis!
Til selve undervisningen gælder der én regel før alle andre; alle laver fejl. Når vi er i gang med undervisningen skal alt ikke lyde perfekt - vi er her for at lære.

Baggrund
Jeg er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor jeg blev færdig i 2014.
Når jeg ikke underviser, spiller jeg til dels med min fløjte/guitar duo Tvelys, hvor vi både spiller koncertrepertoire og børnekoncerter, eller med min guitarsekstet CRAS, hvor vi spiller moderne kompositionsmusik i ind- og udland.


Mød Uffe her:

Uffe Carl Hansen

E : ufhan@hillerod.dk

T : 72325978

Underviser i:
Guitar, guitarorkester, ukulele